Welkom bij De WoonOutlet

De leukste en meest inspirerende outletformule van Nederland!

Hier verkopen groothandels en importeurs rechtstreeks zonder tussenkomst van de tussenhandel aan de consument. Dat scheelt al snel 30% op de normale winkelprijzen. Sinds onze start in 2005 in Alkmaar zijn we uitgegroeid tot een succesformule met vestigingen op drie strategische locaties in Nederland. U vindt ons in Alkmaar, Zutphen en Utrecht. Inmiddels werken we samen met meer dan 80 groothandels en importeurs in de meubelbranche. De Woonoutlet wordt door onze klanten gekenmerkt als een gevarieerde, inspirerende winkel met volop keus en met enthousiaste en behulpzame verkopers. U vindt bij ons vele unieke woonstijlen onder één dak.

Exposant worden van De WoonOutlet

Ook u heeft de mogelijkheid om exposant te worden bij de WoonOutlet; u heeft al een eigen afzetpunt voor nog geen 500 euro per maand. Exposant zijn van De WoonOutlet heeft vele voordelen. Zo nemen wij de verkoop-werkzaamheden voor onze rekening waardoor u niet zelf aanwezig hoeft te zijn voor de verkoop van uw artikelen. Bovendien zijn er binnen De Woonoutlet meerdere verkoopstylistes werkzaam die u graag adviseren bij de inrichting van uw afzetpunt en/of de presentatie van uw artikelen.

Onze vestigingen zijn 6 dagen per week geopend. Daarnaast heeft elke vestiging een keer in de maand haar deuren ook op zondag geopend. Klanten kunnen dus vrijwel elke dag in het jaar bij ons terecht, en ook u kunt als exposant bijna elke dag langskomen om bijvoorbeeld nieuwe producten voor uw afzetpunt aan te leveren. Er is in iedere vestiging een WoonCafé aanwezig waar klanten (maar ook exposanten) terecht kunnen voor, onder andere, een heerlijk kopje koffie met appelgebak.

Exposant worden van De WoonOutlet

De Woonoutlet is CBW-erkend, waardoor klanten veilig en met zekerheid hun product bij ons kunnen aanschaffen. Om onze klanten daarnaast optimaal van dienst te kunnen zijn is er in elke vestiging gratis een aanhangwagen te leen voor het vervoeren van aangeschafte producten. Ook is het mogelijk om tegen kostprijs de gekochte producten bij de klant thuis te brengen.

Naast alle werkzaamheden die wij voor u en de klant doen binnen de winkel, zijn wij ook dagelijks actief om ons bedrijf en onze artikelen op verschillende manieren bij (potentiele) klanten onder de aandacht te brengen. Zo hebben wij:

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie over het exploiteren in onze winkel? Of een keer een rondleiding krijgen door een van de vestigingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze contactpersoon: hij vertelt u graag meer!

Contact
Hein de Jong: 06-1980 2585
Email: info@woonoutlet.nl
Website: www.woonoutlet.nl